Over ons bedrijf

Aannemersbedrijf Amstelveen, bouwen zit in onze genen

Aannemersbedrijf Amstelveen is gegrondvest in 2000 en heeft al door heel Nederland en zelfs daarbuiten vele projecten naar tevredenheid afgerond.

 

Flexibel & Luisterend

Ons bedrijf is gefundeerd op een diepe kennis van onze klanten en haar wensen. Wij staan dan ook bekend als flexibel en betrouwbaar maar ook luisterend. Wij proberen dan ook per project een duidelijk beeld te krijgen van de eisen en wensen om een zo goed mogelijk advies van de mogelijkheden en oplossingen te kunnen geven.

Ons streven is dan ook een langdurige en degelijke relatie op te bouwen op basis van een gedegen en klantgerichte werkwijze.

Uw tevredenheid is dan ook ons visitekaartje.

Onze specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie en verbouwingen van woningen, winkelpanden en kantoorpanden. Bij Aannemersbedrijf Amstelveen is de dienstverlening een missie waarin wij onze klanten willen behandelen en geven zoals wij dat zelf ook zouden wensen.

Gecertificeerd personeel

Omdat een gedegen ondergrond ook begint bij de opleiding van het uitvoerend personeel zorgen wij steeds dat onze mensen van de juiste certificering en scholing wordt voorzien.