Timmerbedrijf Amstelveen

Aannemersbedrijf Amstelveen is de timmerman in Amstelveen,

Bij Aannemersbedrijf Amstelveen kunt u terecht voor alle denkbare timmerwerkzaamheden. Van verbouwing, tot renovatie en onderhoud. Wij leveren maatwerk passend bij elk project opnieuw.

Onze timmermans zijn vakmensen met oog voor detail. Al ons personeel is opgeleid en gecertificeerd en daarom kunnen wij met trots en met recht zeggen dat wij de specialist zijn op het gebied van timmerwerkzaamheden.

 

Timmerman in Amstelveen

U kunt bij Aannemersbedrijf Amstelveen ook terecht wanneer u op zoek bent naar een timmerman voor het op maat produceren van houten deuren en kozijnen en plaatsen van ramen.
Wij werken alleen met de meest hoogwaardige materialen zodat u lang plezier heeft van uw investering.

Vrijblijvende offerte

Wij proberen uw offerte voor timmerwerkzaamheden binnen enkele dagen te beantwoorden. Wij beschikken niet over een geautomatiseerd systeem. Omdat wij van mening zijn dat een echt vakkundig advies nog steeds met de hand gaat. Persoonlijk vakwerk, daar staan wij voor!

Indien u direct iemand wil spreken omtrent uw timmerwerkzaamheden of andere vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken.

 

Nieuwbouwwoning

Wij van Aannemersbedrijf Amstelveen verzorgen de timmerwerkzaamheden zowel voor bestaande woningen als nieuwbouw. Voor nieuwbouw verzorgen wij onder andere het plaatsen van dakkapellen, ramen, deurkozijnen, keukens en badkamers. Maar ook een nieuwe veranda behoort tot de mogelijkheden en is voor ons geen enkel probleem.

 

De timmerman voor het onderhoud van uw bestaande houtwerk

Aannemersbedrijf Amstelveen is ook sterk in het onderhoud van het bestaande houtwerk van uw woning of pand. U bent bij ons aan het juiste adres voor het vervanging van rot houtwerk of preventief onderhoud. Ook kunnen wij u voorzien van het juiste advies voor het juiste onderhoud.

 

Vakman van een timmerman

Wij staan voor kwaliteit en passie, en dat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn zal u merken in ons werk.
U kunt van ons dan ook niets anders dan het beste verwachten.