Schilderbedrijf Amstelveen

Op zoek naar een betrouwbare Schilder?

Aannemersbedrijf Amstelveen is de betrouwbare Schilder voor Amstelveen en omliggende regio's zoals Amsterdam en Weesp. Aannemersbedrijf Amstelveen is al meer dan 20 jaar een begrip op het gebied van schilderwerken. Aannemersbedrijf Amstelveen verstaat zijn vak en heeft klanttevredenheid en kwaliteit van werk centraal staan.

Passend advies

Bij Schilders en Aannemersbedrijf Amstelveen voorzien wij u graag van een passend advies voor de beste oplossing voor uw bedrijfspand of huis.

Vrijblijvende offerte

Wij proberen uw offerte voor timmerwerkzaamheden binnen enkele dagen te beantwoorden. Wij beschikken niet over een geautomatiseerd systeem. Omdat wij van mening zijn dat een echt vakkundig advies nog steeds met de hand gaat. Persoonlijk vakwerk, daar staan wij voor!

Indien u direct iemand wil spreken omtrent uw timmerwerkzaamheden of andere vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken.

 

Buitenschilder

Wanneer uw woning of pand toe is aan buitenschilderwerk zoekt u een betrouwbare schilder. Bij Aannemersbedrijf Amstelveen hebben wij de vakmanschap in huis om uw schilderproject tot een succes te maken.

Omdat het schilderwerk aan de in de openlucht veel te verduren krijgt door wind, regen en UV straling door de zon heeft dit allemaal invloed op de levensduur van het schilderwerk. Het is daarom belangrijk om te weten welke materialen, ondergrond en afwerking gebruikt moeten worden. Bij Aannemersbedfrijf Amstelveen staan wij u ook graag te woord voor juiste tips en advies bij het kiezen van deze elementen alvorens het project van start gaat.

 

Schilderwerk onderhouden

Soms moet het bestaande schilderwerk onderhouden worden en soms dienen elementen in hun geheel vevangen te worden. Schilders en aannemersbedrijf Amstelveen vertelt u graag wat de mogelijkheden hiervoor zijn.