Kantoorbouw

Op zoek naar een ervaren aannemer om uw kantoorgebouw te realiseren? Een kantoorgebouw met uitstraling en overtuigingskracht, maar ook milieu verantwoord en duurzaam?

Aannemersbedrijf Amstelveen heeft diverse kantoorgebouwen gerealiseerd. Zowel nieuwbouw als het verbouwen of ombouwen van bestaande panden in de ideale werkplek.

Aannemersbedrijf Amstelveen staat u graag bij met advies en daad om de juiste werkplek voor u en uw medewerkers. Zodat u uw productiviteit optimaal kan faciliteren.

 

Ombouwen kantoorpanden

Het ombouwen van een bestaand kantoorpand of bestaande woning is vaak een hele goede en kostenefficiënte oplossing.

Aannemersbedrijf Amstelveen is de partner voor uw kantoor bouwprojecten.

 

 

Woonruimte naar kantoor ombouwen

Indien u een woning wil laten ombouwen naar een kantoorpand is dit geen enkel probleem. Aannemersbedrijf Amstelveen heeft alle benodigde ervaring en certificaten om dit te realiseren. Wij adviseren u bij de reaslisatie en zorgen ook dat de juiste veiligheidsvoorschriften gewaarborgd blijven.

Kantoor ombouwen naar woonruimte

Vooral in de omgeving Amsterdam door de grote leegstand van bestaande kantoorgebouwen komt het steeds vaker voor dat kantoorgebouwen omgebouwd worden naar woonruimte en woningen.

Hierdoor krijgen wij bij Aannemersbedrijf Amstelveen steeds vaker te maken met ombouw projecten. Wij kunnen u daarom ook met veel inspiratie en oplossingen voorzien voor de ideale ombouw. Het plaatsen van ramen, deuren, balkons maar zefls on roof veranda's en veel meer.

Kantoorruimte inbouwen in woning

Steeds vaker kiest het MKB ervoor om een kantoor in te bouwen in hun bestaande woning. Daarom is het van belang dat de kantoorruimte op een efficiente en juiste manier wordt ingebouwd zodat u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij staan u graag te woord.